MIT KAPSZ

Profi videók gyors elkészítésével segítünk abban, hogy a küldetésed senki előtt ne maradjon titokban. Hogy elérhető áron, egy nagyon hatékony eszközzel, azaz videókkal tudd elérni a közönséged, akiknek így érdekes, vonzó és könnyen érthető módon tudod elmondani, hogy miben számíthatnak rád.

Ügyfeleink véleménye

"Köszönöm az élményvideókat, már elsőre sikerült tökéletesen megragadnotok és megörökítenetek a Clubtalálkozóink hangulatát. Ajánlom nagyon Kriszta és Gergő csapatát mindenkinek aki rendezvényeket szervez - óriási előny, ha tudsz mutatni szuper hangulatvideót. Nekünk a második klubtalálkozót már egyszerű volt megtölteni az első videójával 🙂" Mészáros Róbert (BrandBirds Klub)

"Gergőékkel már többször dolgoztam együtt, ajánlom mindenkinek, aki egy profi videósra vágyik! Nem mellesleg, emberileg is egy korrekt személyt ismerhettem meg benne, akivel jókat lehet beszélgetni egy-egy fárasztó forgatás után, közben. 🙂" Szőke László (Önfejlesztő Akadémia)

"Többször forgattunk már Krisztával és Gergővel, nagyon rugalmasan és profin álltak minden esetben a feladathoz. A kommunikáció gördülékeny velük, a videók hamar elkészültek nagyon jó minőségben." Bonnyai Vivien 

"Ajánlásban kaptam Gergőéket. Már addig is jókat mondtak róluk, és ezt csak megerősíteni tudom. Jóval a várakozásomon felül sikerültek a videók. Köszönöm!" Kaszás Péter (TeamGuide, PersonalGuide)

"Videóst lehet találni könnyen, de számomra sokkal fontosabb érték, hogy ne csak szakmailag, hanem emberileg is korrekt, egyenes, emberi legyen, akivel dolgozunk. És ezt nagyon megkaptam Gergőéktől. Köszönöm a szuper munkákat, és főleg azt, ami ezen felül van!" Dr. Mészáros Ádám

"Az Aquarius alapítvánnyal több videón dolgoztunk Krisztával és Gergővel – kiváló minőségű munkájuk, és segítőkész, lelkes hozzálássuk miatt szívből ajánlom őket mindenkinek! Köszönjük!" Baricz Magdolna

"Több videót is csináltak nekem. Jó volt az egyeztetési folyamat, gyors a megvalósítás, és jó az eredmény! Lehet kívánni többet? :-)" Kiss Tamás (Decorum Kft.)

"Nagyon szuper termékvideókat csináltak nekünk. Mindig van egy jó ötletük, egy jó megoldásuk a megoldandó helyzetekre. Bátran ajánljuk őket." Szőke Zsuzsanna

"Minden a megbeszéltek szerint alakult, jó volt a kommunikáció, és kihozták a maximumot. Korrekt, megbízható: ajánlom." Szendrei Ádám (Tudástár Klub)

 

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

  • Nekünk a céljaid és az elégedettséged a legfontosabb
  • Az ár/érték arány kiegyensúlyozott 
  • A marketing céljaid prioritást élveznek, de a profi filmes minőséget is hozzuk
  • Minden projektet egyediként kezelünk
  • A videók gyártásán túl a terjesztésben is segítünk
  • Gyorsan, a határidők betartásával dolgozunk

CÉGFILOZÓFIÁNK

Nyereségünk 10%-át közösségi befektetésre fordítjuk. A rendszeres pénzbeli támogatás mellett ingyen készítünk bemutatkozó-videót a felelősen gondolkodó és tudatos társadalmi szerepet felvállaló non-profit szervezeteknek.

Trib Gergő

Trib Gergő
Alapító tulajdonos


Tapasztalt vezető, empatikus hozzáállás, asszertív tárgyalástechnika. Munkatársak toborzásában és szakképzésében szerzett tapasztalat. Nagyfokú jártasság a pénzügyekben és az ügyfélkezelésben, innovatív szemlélet. Producer, operatőr, forgatókönyvíró, gyártásvezető.
Trib Krisztina

Trib Krisztina
Alapító tulajdonos


Széleskörű képzettség: mérnöktanár-informatikus, üzleti coach, waldorf tanár. Kreatív problémamegoldó. Tapasztalt karrierváltó: tanár, online újságíró, homárhalász, ügyfélszolgálatos multi-katona, légiutas-kísérő. Producer, vágó, rendező, forgatókönyvíró, gyártásvezető.

ELÉGEDETT ÜGYFELEINK