Karácsonyi ünnepség a Mindenjó Házban

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány hagyományt teremtő karácsonyi ünnepségén jártunk. Programok: Kézműves foglalkozás Fehér Dániel mentalista műsora A császártöltési iskolások karácsonyi előadása

Ingatlanvideó - Lovarda a Duna-kanyarban

Tahitótfalu - Különleges lovarda, különleges helyen a Váci révnél

Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai - Iskoláknak

A Tudatos Közlekedők Egyesülete bemutatkozó videója az iskoláknak nyújtott segítségről szól, ami a biztonságos közlekedésre nevelésben teljesedik ki.

TotalSight videóblog 2. rész - Képi megoldások a videókészítésben

A videókészítés képi megoldásait mutatjuk be az eddig elkészült filmjeink segítségével.

VS Fürdőszoba Szalon

Ahol az álom és a valóság találkozik. A 3D Fürdőszobai Látványtervezéssel elkerülhető a csalódás.

VS Fürdőszoba Szalon

Ahol az álom és a valóság találkozik. A 3D Fürdőszobai Látványtervezéssel elkerülhető a csalódás. Növeld a konverziót és sokszorozd meg vevőid számát jól irányzott videós tartalommal!

TotalSight videóblog 1. rész - A videókészítés esztétikai követelményei

Egy videó elkészítésénél sok tényezőre kell odafigyelni: nem mindegy, milyen technikai eszközöket használunk, meg kell írni a forgatókönyvet, illetve a forgatásra is maximálisan fel kell készülni. Most arról lesz szó, hogy az operatőr és a videó szereplői milyen esztétikai követelményekre figyeljenek.

Tellsystem Communication

A TellSystem Communication Ltd. GSM/GPRS és IP modulok tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szakmai tapasztalunk és partnereink bizalmának köszönhetően, mára már számos európai és Európán túli cég beszállítói lehetünk.

Hidrokultúra - irodakertesz.hu

Ugye, Önnek is fontos, hogy igényes, pozitív kisugárzású környezetet teremtsen irodájában?

Todibusz - Közösségben utazunk!

Gyere velünk a rangos hazai és külföldi koncertekre, fesztiválokra! Kényelmes buszaink létszámtól függetlenül biztosan indulnak!

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 1%

Ha együtt segítünk minden sikerül! Bankszámla: K and H Bank: 10400621-06201821-00000000, MagNet Bank: 16200106-00067379-00000000, Adószám: 18356076-1-03

Interjú Székely Katával - ArtNews.hu

Ahol az Óriások születnek – Videointerjú Székely Kata szobrász-iparművésszel

Esküvői videó meghívók - TotalSight

Hívd meg barátaid és családod egy videóval esküvődre! Személyre szabott és sablon megoldások mindenkinek.

Lelenc Kutyamentő Egyesület

Adószám:18706244-1-13 , Bankszámlaszám: MagNet Bank 16200106-00142816 Külföldről történő utaláshoz: IBAN: HU94 1620 0106 0014 2816 0000 0000

Esküvői meghívók és kiegészítők - Pimpernel

Esküvői meghívók és kiegészítők tervezésével és gyártásával foglalkoznak. Az óriási kínálat közepette határozott és egyedi alternatívát mutatnak az érdeklődő pároknak.

Karácsonyi bolt - Boróka & barátai

2014. Karácsony - Az első Boróka és Barátai bolt és élménycentrum

Autófesték és fényezés - www.autolakk.hu

A vállalkozás 1974 óta működik, amely eleinte csak autófényezéssel foglalkozott. A Kövesdi Kft. 1991-ben kibővítette tevékenységét és az autófényezés mellett elkezdte forgalmazni a kiváló minőségű német SPIES-HECKER festékcsaládot. Autófényező műhelyükben korszerű, vízbázisú technológiával javítják a gépjárművek fényezési hibáit.

Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda

Pósa Lívia 1998-ban alapította a Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Irodát, amely rendelkezik a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Iroda licencével és tagja a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek. Ügyfeleik kis- és középvállalkozások, illetve egyéni vállalkozók.

Tállya

A 15. század óta városként nyilvántartott Tállya egykor Tokaj központja volt, mára hangulatos, kedves utcácskáival és egyre jobb minőségű boraival csalogató falu lett.

TotalSight - reklámvideó

Megfizethető áron megfizethetetlen előnyhöz juttatunk téged versenytársaiddal szemben. Egy rövid, stílusos videó gyors elkészítésével segítünk abban, hogy vendégköröd bővüljön: többen egyenek-igyanak az éttermedben, többen pihenjenek a szálláshelyeden, többen kapcsolódjanak ki a szórakozóhelyeden, több megbízásod legyen és többen láthassák eladó ingatlanodat.

Novellaíró pályázat

Az Aquarius Alapítvány novellaíró pályázatának ünnepélyes eredményhirdetése.

MagNet Magyar Közösségi Bank

A MagNet Magyar Közösségi Bank felvállalja az úttörő szerepet abban, hogy az ügyfelek közreműködésével valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek.

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

„Az ékszerdoboz drágaköve…” Tállyán, a 400 éves Szirmay-kúriában kapott otthont az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel, a tokaj-hegyaljai minőségi borturizmus egyik alapköve.